Меню
Остання редакція: 30 вересня 2024

180 років університету

27 вересня 2024 року в Уманському національному університеті садівництва відбулось урочисте святкування 180 років від дня заснування університету.

Програма урочистих заходів включала посвяту першокурсників у студенти, вистаку наукових розробок і відкриттів та нагородження науково-педагогічних працівників університету за плідну професійну діяльність грамотами та подяками.

Зокрема, колектив кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології отримав Грамоту за вагомі здобутки в освітньо-науковій діяльності  та з нагоди 180-річчя Уманського національного університету садівництва.

Доцент кафедри  Сержук Олександр Петрович  одержав Грамоту від Міністерства освіти та  науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність.

Старший викладач кафедри  Крижанівський Віталій Григорович отримав Грамоту за високі рейтингові показники діяльності та з нагоди 180-річчя Уманського національного університету садівництва.

Колектив кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології щиро вітає колег із нагородами.

                         Інна Любченко