Меню

День науки 2024

17 травня 2024 року в Уманському національному університеті садівництва відбулася виставка наукових розробок та відкриттів приурочена до Дня науки на якій були представлені здобутки кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології.

Відвідувачі мали змогу ознайомитись з новими сортами сільськогосподарських культур створених науково-педагогічними працівниками кафедри, а також дізнатися про   перспективи та напрямки використання біотехнологічних методів в селекції та насінництві сільськогосподарських культур.

Серед запрошених гостей, які відвідали захід був присутній  випускник  факультету агрономії Уманського сільськогосподарського інституту  1983 року академік НААН України Камінський Віктор Францевич. 

Віктор Францевич після ознайомлення із еспозицією факультету агрономії, зокрема кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології був приємно вражений напрацюваннями і здобутками кафедри. 

Також, в рамках проведення Дня науки в Уманському національному університеті садівництва відбулось нагородження кращих науково-педагогічних працівників університету  за плідну професійну діяльність грамотами та подяками.

Зокрема, завідувача кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології Людмилу Олегівну Рябовол нагородили Почесною грамотою Уманської міської ради за вагомі професійні досягнення, активну участь у підготовці наукових та науково-педагогічних кадрів, бездоганну працю та з нагоди Дня науки.

А доцент кафедри Любченко Андрій Іванович одержав Подяку від Міністерства освіти та  науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність .

  Колектив кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології щиро вітає колег із нагородами.

                         Інна Любченко