Меню

Проведення практичних занять за інноваційної форми навчання

    Починаючи з 17 березня Кабінет міністрів ввів режим надзвичайної ситуації на території нашої країни із вимогою дотримання карантинних заходів ув’язку з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19. У зв’язку з чим навчання молоді (студентів та школярів), переведено на дистанційну форму. Освітній процес тепер проходить у нових умовах та зручній обстановці.

   Дистанційна освіта є новою інноваційною формою організації навчання. Вона здійснюється за наявності сучасних технології (наявність персональної комп’ютерної техніки, доступ до мережі internet реєстрації на електронній пошті, базові навички використання технологій windows, ms office ) і дозволяє проводити процес навчання студентів віддалено, що включає в себе цілеспрямовану і контрольовану роботу студентів із доступними електронними матеріалами відеолекцій та тестових завдань. Із обов’язковим проведенням відеоконсультації викладачами в онлайн режимі.

    Отже, у системі Zoom Video Communications викладачем кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології ім. І.П.Чучмія Ж. Новак було проведено відео зайняття із дисциплін "Насіннєзнавство", "Насіннєзнавство сільськогосподарських культур" та "Генетика кількісних ознак". Було обговорено основні питання висвітлених тем. Студенти отримали вичерпні відповіді на поставлені питання у ході озвучення матеріалів. 

  

   13.04.2020 практичне заняття з дисципліни "Насіннєзнавство сільськогосподарських культур" у групи 15 м-ан

 

 14.04.2020 практичне заняття з дисципліни "Насіннєзнавство" у групи 22 ка

 

15.04.2020 практичне заняття з дисципліни "Насіннєзнавство сільськогосподарських культур" у групи 15 м-ан

 

16.04.2020 практичне заняття з дисципліни "Генетика кількісних ознак" у групи 14 м-ас