Меню

Лабораторні та семінарські заняття на кафедрі генетики, селекції рослин та біотехнології

Студенти факультету Агрономії Уманського національного університету садівництва під час лабораторних та семінарських занять на кафедрі генетики, селекції рослин та біотехнології мають змогу закріпити свої теоретичні знання практично.

Так під час вивчення таких предметів, як «Основи біотехнології у рослинництві», «Культура дигаплоїдів», «Біотехнологія рослин» і «Клітинна селекція та сомаклональна мінливість» студентам лабораторні заняття проводять у Навчально-науковій лабораторії біотехнології. 

У навчально-науковій лабораторії генетики, селекції і насінництва сільськогосподарських культур проводять лабораторні заняття для студентів із «Генетики», «Спеціальної генетики сільськогосподарських культур» і «Насіннєзнавства».

На дослідних ділянках кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології студенти мають змогу наочно ознайомитись із проходженням селекційного процесу під час вивчення «Селекції сільськогосподарських культур», «Селекції і насінництва сільськогосподарських культур» і «Спеціальної селекції сільськогосподарських культур».

                                                                                                                                                      Інна ЛЮБЧЕНКО