Меню

Обери професію селекціонера!!!

        

ОБЕРИ ПРОФЕСІЮ СЕЛЕКЦІОНЕРА!

       Цікаве життя – це можливість творити, реалізовуватися професійно, удосконалюватися та будувати плани на щасливе майбутнє. Щоб саме таким яскравим було життя необхідно обрати цікаву професію.

        Зверніть увагу на професію селекціонера! Адже це не робота, а спосіб життя. Це постійна творчість, що дає змогу досягти своєї мрії отримання нового, не програмованого, до нині невідомого. Це прагнення до ідеального в повному сенсі цього слова. Саме на основі використання фундаментальних знань з біології, генетик, біотехнології та інших наук вдається отримати свій унікальний вихідний матеріал і створити селекційні шедеври високопродуктивних сортів та гібридів сільськогосподарських культур, які необхідні виробництву та розвитку сильної і незалежної країни.

         Обери професію селекціонера – і ти будеш цікаво жити, мріяти, творити та отримувати задоволення від розуміння своєї необхідності людству!!!

ON-LINE-ТУР- кафедрою генетики, селекції рослин та біотехнології імені І. П. Чучмія факультету агрономії Уманського національного університету садівництва

Вибір студента - професія селекціонер

Кафедра генетики, селекції рослин та біотехнології запрошує на навчання ! ! !