Меню

Профорієнтаційна робота

       З метою професійного інформування щодо напрямків підготовки та спеціальностей, правил вступу до Уманського національного університету садівництва старший викладач кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології Віталій Крижанівський 14.09.2021р. відправився на зустріч з майбутніми абітурієнтами в Черкаську область, Звенигородського району м. Ватутіне. 

 

               

 

     Слухачам11класів були висвітлені перспективи отримання вищої освіти в Уманському НУС. Висвітлено підвищену конкурентоспроможність випускників на ринку праці.

 

   

  

 

Наша професійна допомога полягає надані інформації у цілеспрямованому розвитку.  Фахівці аграрної сфери завжди будуть затребувані на ринку праці. Особливо в Україні – аграрній державі, серед природних багатств якої найродючіші землі і сприятливий клімат для сільського господарства. Незважаючи на нестабільну політичні і економічну ситуацію, сільське господарство продовжує залишатись локомотивом економіки та нарощувати свій потенціал на світовому аграрному ринку. Згідно статистичних даних на даний час аграрна продукція, вироблена в Україні, може нагодувати 600 млн. людей. Тому з впевненістю можна сказати, що всі хто обрав чи обере аграрний фах, ніколи не залишить у програші.

Віталій Крижанівський