Меню
Остання редакція: 24 травня 2021

Шоколадний перець - який саме спробувати ! ! !

     Перець Habanero Chocolate від звичного нам шоколаду успадкував лише колір. 

 

 

     Отже, це тропічний гострий перець. Думки щодо його походження розділяються. Він може бути із острова Тринідад або Куби, є типовим для районів Амазонки.

      Проте саме головне що використання його для приготування гострих соусів поширене в стравах Южної Америки та Карибського регіону.

      Рослина має витку форму куща із висотою до 120 см. 

      Залежно від вмісту капсоіцину (саме він придає гострого смаку - у перцю Habanero його досить багато) у Канаді вивели і вирощують солодкий шоколадний перець Chocolate Bell Peppers.

 

 

      Наголошується що такий перець - солодкий, соковитий, хрусткий зі смаком шоколаду, також містить вітаміни А, В2(рибофлавін), С, Р, К та фолієву кислоту.

      Отже, ми звиклии споживати  перець зеленим, помаранчевим, жовтим, червоним. Тепер маємо змогу спробуватиі щоколадний.

     Вирішити який саме спробувати перець  гострий чи солодкий маєте особисто відповідно до власних вподобань.

      Однак, бажаючі вирощувати перець на власній присадибній ділянці не забудьте врахувати просторову ізоляцію між молодким і гострим перцем.