Меню

5-6 квітня 2017 року в Уманському національному університеті садівництва відбулась Всеукраїнська студентська наукова конференція, присвячена 160-річчю від дня народження видатного садівника В.В. Пашкевича

  5–6 квітня 2017 в Уманському національному університеті садівництва відбулася Всеукраїнська студентська наукова конференція, присвячена 160-річчю від дня народження видатного садівника В.В. Пашкевича.

        

В роботі секції взяли участь 25 студентів, а також аспіранти та викладачі кафедри. Слід відмітити, досить актуальні і цікаві доповіді, які зробили студенти 54-см та 55-нм групи: Хоменко Віталій Олександрович, під керівництвом доцента Манько О.А. про особливості селекції цукрових буряків на стійкість до гриба Polymyxa Betae K.,  Сучек Юрій Юрійович, про оцiнку інбредних лiнiй кукурудзи за ознакою еректоїдностi, а також інші доповіді, які були не менш змістовні та цікаві.

           За рівнем викладання результатів наукових досліджень присудити перше місце студенткі 54-см групи Кищенко Юлії Володимирівні, друге місце – студенту   55-нм групи Хоменку Віталію Олександровичу,  третє місце – студенту 54-см групи Сучеку Юрію Юрійовичу.