Меню

Відбувся захист дисертаційних робіт

24 лютого 2017 р. відбулось засідання спеціалізованої вченої ради К 74.844.04 при Уманському національному університеті садівництва.

На порядку денному прилюдний захист дисертаційних робіт Макарчук Марини Олександрівни за темою "Удосконалення методів кросбридингу для виробництва гібридного насіння"  і Дицьо Оксани Валеріївни за темою "Сортові особливості формування насіннєвої продуктивності й посівних якостей насіння жита озимого в умовах Західного Лісостепу України" на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук зі спеціальності 06.01.05 - "селекція і насінництво"

На засіданні заслухали наукову доповідь здобувача та відповіді на запитання, відгуки офіційних опонентів та відгуки надіслані на автореферат дисертації, обговорення дисертації членами спеціалізованої вченої ради. 

  

За результатами прилюдного захисту дисертації на засіданні спеціалізованої вченої ради К 74.844.04 Макарчук Марині Олександрівні і Дицьо Оксані Валеріївні присуджено науковий ступінь кандидата сільськогосподарських наук зі спеціальності 06.01.05 - "селекція і насінництво".