Меню

Всеукраїнська студентська наукова конференція, присв"ячена 125-річчю від дня народження професора В. Л. Симиренка.

30-31 березня 2016 року  відбулася  Всеукраїнська студентська наукова конференція, присвячена 125-річчю від дня народження професора В. Л. Симиренка. На першому пленарному засіданні було заслухано наукові доповіді студентів, серед яких студентка 53-см групи Рижук Тетяна. В її доповіді прозвучали теоретичні аспекти і практичні результати мікроклонального розмноження фундука. 

Після пленарного засідання проходили секційні засідання. Учасниками секційного засідання на кафедрі генетики, селекції рослин та біотехнології ім. І.П. Чучмія стали студенти 2-5 курсів спеціальностей "Селекція і генетика сільськогосподарських культур", "Насінництво і насіннєзнавство" та викладачі кафедри. 

Наукові доповіді студентів присвячено удосконаленню існуючих та розробці нових напрямів і методів в селекції, генетиці, насінництві та насіннєзнавстві. Доповіді були актуальними, цікавими та змістовними, відповіді на запитання чіткими і лаконічними. Секційне засідання на кафедрі генетики, селекції рослин та біотехнології ім. І.П. Чучмія пройшло у у дружній та творчій атмосфері.